Forandring og læring

Som partner i DNA Headhunting tilbyder jeg coachingforløb til ledere og til dem, der vil videre i karrieren. Både min ledercoaching og min karrierecoaching er opbygget som individuelle, skræddersyede forløb, som i tid og omfang bliver tilpasset det aftalte mål med coachingforløbet.

Vil du i gang med en forandring eller læring? Så send en mail til wilcks@dnaheadhunting.dk eller ring 2621 0045. 

Wilcks coaching

Ledelsescoaching

For mig er coaching at hjælpe mennesker med at løse et identificeret og specifikt problem gennem sparring og vejledning.

Når jeg tilbyder ledelsescoaching er det derfor altid med udgangspunkt i en opgave og tidsramme, som jeg fastlægger i samarbejde med den coachede.

Karrierecoaching

Jeg hjælper ugentligt dygtige mennesker i mit netværk videre til deres næste job og tilbyder også længerevarende og struktureret karrierecoaching.

Mit udgangspunkt her er den samme, praksisnære model, som vi i DNA Headhunting også benytter i vores outplacementforløb for at hjælpe medarbejdere videre.

outplacement og individuelle forløb
Skal vi tale coaching?
Eller ring 2621 0045

DNA Headhunting er en betroet rådgiver og executive search-partner for Danmarks førende virksomheder og institutioner. Vi håndplukker bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister for at sikre transformative resultater.

Hos DNA Headhunting besidder vores partnere en unik kombination af akademisk ekspertise og praktisk erfaring fra ledende stillinger. Dette garanterer en dybdegående forståelse af netop jeres virksomhedsbehov og adgang til et førsteklasses netværk indenfor disse nøgleindustrier:

  • Forbrugsvarer/Detailhandel
  • E-handel/Digital
  • Life Science/Farma
  • IT & Telekommunikation
  • Produktion/Ingeniørarbejde/Distribution
  • Konsulentvirksomhed & Services
  • Medier & Kommunikation
  • NGO’er (Non-profit organisationer)

Vi er en del af Kennedy Executive Network og tilbyder øget rækkevidde med 60 kolleger på tværs af AMSTERDAM, BUDAPEST, DENVER, FRANKFURT, LONDON, MILAN, MONACO, PARIS og PRAG