Leder du efter ledere?

Som partner i DNA Headhunting hjælper jeg virksomheder og organisationer med executive search i København og resten af landet.  Fokus er på at finde a better match for tomorrow i form af en kandidat, der ikke bare har kompetencerne og personligheden til at udfylde rollen nu og her, men også i fremtiden.

Ring 2621 0045 eller skriv til wilcks@dnaheadhunting.dk

leder og kompetenceprofil for executive search

Drevet af fakta

Når vi i DNA Headhunting finder topledere eller funktionschefer til vores klienter, er det altid på baggrund af en tilbundsgående afdækning af, hvilken form for leder, der er brug for, og hvad vedkommende skal have af meget specifikke kompetencer.

På baggrund af det udarbejder vi en grundig søgeprofil, som vi vejer alle potentielle kandidater op imod. 

Fokus på fremtiden

Når vi laver executive search i DNA Headhunting, er det med fokus på a better match for tomorrow. Vi leder ikke efter kandidater, der lever op til kravene i dag. Vi leder efter dem, der er det rigtige match også i fremtiden.

Derfor graver vi et spadestik dybere, når vi laver vores søgeprofiler. For os er virksomhedens historik og ambitioner lige så vigtige som kandidatens.

executive search og retention

92 % kommer igen

Siden 2010 har 92 % af DNA Headhuntings kunder brugt os til at løse mere end én opgave. 

Hvorfor? Fordi vi rekrutterer til fremtiden, udlever værdier som omhu og ordentlig og møder kunderne i øjenhøjde. Alle hos os er tidligere topledere har været mere end én tur rundt om blokken.

Skal jeg lede efter ledere til jer?
Eller ring 2621 0045

DNA Headhunting er en betroet rådgiver og executive search-partner for Danmarks førende virksomheder og institutioner. Vi håndplukker bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister for at sikre transformative resultater.

Hos DNA Headhunting besidder vores partnere en unik kombination af akademisk ekspertise og praktisk erfaring fra ledende stillinger. Dette garanterer en dybdegående forståelse af netop jeres virksomhedsbehov og adgang til et førsteklasses netværk indenfor disse nøgleindustrier:

  • Forbrugsvarer/Detailhandel
  • E-handel/Digital
  • Life Science/Farma
  • IT & Telekommunikation
  • Produktion/Ingeniørarbejde/Distribution
  • Konsulentvirksomhed & Services
  • Medier & Kommunikation
  • NGO’er (Non-profit organisationer)

Vi er en del af Kennedy Executive Network og tilbyder øget rækkevidde med 60 kolleger på tværs af AMSTERDAM, BUDAPEST, DENVER, FRANKFURT, LONDON, MILAN, MONACO, PARIS og PRAG