Fra opsagt til nye oplevelser

Gennem DNA Headhunting løser jeg skræddersyede outplacementopgaver for vores kunder. Med udgangspunkt i virksomheden og den eller de opsagte, opbygger jeg individuelle forløb, der hurtigt hjælper de tidligere medarbejdere videre i deres karriere. 

Ring 2621 0045 eller skriv til wilcks@dnaheadhunting.dk

outplacement og individuelle forløb

Skræddersyet passer bedre

Når vi i DNA Headhunting hjælper med outplacement, er det altid med udgangspunkt i den opsagte og organisationens specifikke omstændigheder.

Derfor er der ikke to outplacement-forløb hos DNA Headhunting, der er ens. Men hvad de alle har tilfælles er en struktureret tilgang til opgaven, der kommer hele vejen rundt og sikrer den opsagte medarbejdere det bedste mulige udgangspunkt for et sikkert og vellykket næste skridt i karrieren.

Hurtigt fra fyret til hyret

Når jeg gennem DNA Headhunting hjælper opsagte medarbejdere videre, har jeg kun ét succeskriterie: At få dem godt videre i karrieren så hurtigt som muligt.

Mine outplacementforløb er derfor også meget praktiske. Jeg lægger vægt på struktureret jobsøgning, målrettede ansøgninger og velforberedte jobsamtaler. For min erfaring er, at det er, hvad der bringer medarbejdere videre. 

Skal jeg hjælpe jeres medarbejdere videre?
Eller ring 2621 0045

DNA Headhunting er en betroet rådgiver og executive search-partner for Danmarks førende virksomheder og institutioner. Vi håndplukker bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister for at sikre transformative resultater.

Hos DNA Headhunting besidder vores partnere en unik kombination af akademisk ekspertise og praktisk erfaring fra ledende stillinger. Dette garanterer en dybdegående forståelse af netop jeres virksomhedsbehov og adgang til et førsteklasses netværk indenfor disse nøgleindustrier:

  • Forbrugsvarer/Detailhandel
  • E-handel/Digital
  • Life Science/Farma
  • IT & Telekommunikation
  • Produktion/Ingeniørarbejde/Distribution
  • Konsulentvirksomhed & Services
  • Medier & Kommunikation
  • NGO’er (Non-profit organisationer)

Vi er en del af Kennedy Executive Network og tilbyder øget rækkevidde med 60 kolleger på tværs af AMSTERDAM, BUDAPEST, DENVER, FRANKFURT, LONDON, MILAN, MONACO, PARIS og PRAG