Tanke og handling

Enhver tåbe kan lægge planer for andre, og mange gør det desværre også. Men hemmmeligheden bag enhver succesfuld strategi ligger i implementeringen.

Når jeg rådgiver om AI- og marketingstrategier er det altid med fokus på konkrete handlinger, der skaber målbare resultater.

innovation og kreativitet - Holger Wilcks

Kunstig intelligens

AI vil ikke udskifte mennesker eller udkonkurrere virksomheder. Men mennesker og virksomheder, som arbejder med AI vil erstatte dem, der ikke gør. Jeg hjælper med at komme i gang med AI og med at komme videre.

Workshops og undervisning
BLIV KLOG PÅ KUNSTIG INTELLIGENS

AI for Business er en række workshops og oplæg, udviklet til at hjælpe organisationer i gang med AI. Perfekt til for eksempel  temadage, morgen- og gå-hjem-møder for ledergruppen, afdelingen eller hele organisationen. Niveau og indhold bliver tilpasset, så det passer til de erfarne og dem, for hvem A og I er nul og niks. 

Varighed: 1-3 timer
Pris: Fra 9.995 kr.
Se AI for Business-kurserne her.

AI-strategi og implementering
FRA TANKEN TIL BANKEN

Mange virksomheder bruger allerede AI i dag. Men kun meget få er kommet videre end at have en chatbot i kundeservice eller bruge generativ AI til at skabe tekst og billeder til markedsføring.

Gennem en strategisk og eksplorativ tilgang til AI bistår jeg virksomheder med at identificere de områder i værdikæden, hvor AI kan være transformativ for forretningen og skabe langvarige konkurrencemæssige fordele.

Kontakt mig for tilbud.

Skal vi sammen lukke fremtiden ind?
Eller ring 2621 0045

Marketing

Der er to vækstmotorer i enhver virksomhed: Marketing og innovation. For at slippe potentialet løst, skal du tænke marketing ind i hele værdikæden, planlægge konkrete handlinger, der skaber målbare resultater og have de rette ressourcer og kompetencer til at eksekvere.

marketing med Wilcks

Strategi
FOKUSER JER TIL FORTJENESTE

Hvem vil I være noget for? Hvad vil I være for dem? Og hvordan vil I gøre det? Det rigtige svar på de 3 tilsyneladende simple spørgsmål er hemmeligheden bag enhver succesfuld virksomhed.

Jeg faciliterer en strategiproces, der skaber sammenhæng mellem jeres målgruppe, jeres produktportefølje og organisationens kapacitet. Efter implementeringen står I skarpt positioneret i markedet med et klart roadmap for den fremtidige vækst og forretningsudvikling.

Kontakt mig for tilbud.

Revision og optimering
SUNDHEDSTJEK AF DIN MARKEDSFØRING

Moderne marketing er i dag en uhyre kompleks funktion, der forudsætter et indgående kendskab til både marketingteknologi og udviklingen på mediemarkedet. Derfor er det altid en god idé at få en second opinion og en kritisk gennemgang af hele værdikæden i marketing.

Jeg leverer en komplet revisionsrapport med gap-analyser og anbefalinger.

Kontakt mig for tilbud.

Vil du have mere værdi ud af marketingkronerne?
Eller ring 2621 0045