DNA Headhunting

Jeg er partner hos DNA Headhunting, der siden 2010 har hjulpet virksomheder med executive search, search efter funktionschefer og search efter tunge specialister. Siden grundlæggelsen har 92 % af vores kunder valgt at bruge DNA Headhunting til at løse mere end en rekrutteringsopgave.

Har du brug for hjælp med search, outplacement eller coaching? Så læs mere her eller endnu bedre: Send en mail til wilcks@dnaheadhunting.dk eller ring 2621 0045. 

Wilcks executive search

Executive Search

Når vi finder bestyrelsesmedlemmer og C-level ledere til vores klienter, gør vi det med fokus ikke bare på matchet nu og her, men på matchet i fremtiden.

Derfor går vi til opgaven med en grundig og struktureret proces, der afdækker lederegenskaber, specifikke kompetencer og ikke mindst det kultur- og værdimæssige samspil. 

Headhunting

I DNA Headhunting hjælper jeg også med search efter funktionschefer og tunge specialister inden for en lang række områder som eksempelvis financial controlling, AI, tech og digital markedsføring.

Vores fokus er på “a better match for tomorrow“, så vi ser ikke kun på de kompetencer, end kandidat skal have i dag, men også på de roller, hun skal kunne udfylde i fremtiden.

Outplacement

Med et outplacementforløb hos DNA Headhunting hjælper vi en virksomheds opsagte medarbejdere videre til det næste skridt i deres karriere.

Vores forløb er skræddersyede og tager altid udgangspunkt i den enkelte medarbejders og virksomheds behov.

Coaching

Har du brug for hjælp med en specifik udfordring? Gennem DNA Headhunting tilbyder jeg fokuserede og skræddersyede coachingforløb.

Det er i form af ledelsescoaching, der giver dig værktøjer til at tackle identificerede forbedringspunkter eller som karrierecoaching, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv. 

Wilcks coaching
Skal vi tale executive search, outplacement eller coaching?
Eller ring 2621 0045

DNA Headhunting er en betroet rådgiver og executive search-partner for Danmarks førende virksomheder og institutioner. Vi håndplukker bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister for at sikre transformative resultater.

Hos DNA Headhunting besidder vores partnere en unik kombination af akademisk ekspertise og praktisk erfaring fra ledende stillinger. Dette garanterer en dybdegående forståelse af netop jeres virksomhedsbehov og adgang til et førsteklasses netværk indenfor disse nøgleindustrier:

  • Forbrugsvarer/Detailhandel
  • E-handel/Digital
  • Life Science/Farma
  • IT & Telekommunikation
  • Produktion/Ingeniørarbejde/Distribution
  • Konsulentvirksomhed & Services
  • Medier & Kommunikation
  • NGO’er (Non-profit organisationer)

Vi er en del af Kennedy Executive Network og tilbyder øget rækkevidde med 60 kolleger på tværs af AMSTERDAM, BUDAPEST, DENVER, FRANKFURT, LONDON, MILAN, MONACO, PARIS og PRAG