Ideer og handling

Enhver kan bygge luftkasteller for dig eller låne dit ur og fortælle dig, hvad klokken er, og mange gør det gerne. Jeg gør ikke. I stedet kombinerer jeg min erfaring, min strategiske tæft og min forståelse af din organisation for at skabe resultater gennem anvendt og ikke mindst implementeret strategi og kreativitet.

innovation og kreativitet - Holger Wilcks

Innovation

Gode ideer bygger virksomheder. Men forskellen på verdensklassen og det middelmådige er ikke kun den enestående innovation. Kreativ udvikling handler også om at gøre ting 10 % bedre end konkurrenten. Jeg hjælper med begge dele.

Innovationsworkshop
OPDAG JERES POTENTIALE

8 timers workshop for minimum 8 deltagere. Du og dine kolleger lærer om innovation i grupper og sammen arbejder vi med trendmatricer, innovationskanvas og andre strukturerede idéudviklingsværktøjer, der ved dagens afslutning skal give jer 1-2 realistiske og værdiskabende innovationsprojekter, I kan arbejde videre med.

Varighed: 8 timer
Pris: Fra 11.500 kr.

Innovationsprojekt
FRA TANKEN TIL BANKEN

Op til 45 % af alle nye produkter fejler. Forøg jeres succesrate gennem en struktureret udviklingsproces. Jeg hjælper med indsamling af markedsdata og test og markedstilpasning af produktet gennem prototyping og opstilling af strukturerede hypoteser.

Målet er at nå frem til et nyt produkt/en ny service, der er både ønskværdigt, gennemførligt og levedygtigt.

Varighed: 2-8 uger
Pris: Afhængig af situation og datakvalitet. Kontakt mig for tilbud.

Skal vi sammen slippe jeres gode ideer fri?
Eller ring 2621 0045

Strategi

Hvem vil I være noget for? Hvad vil I være for dem? Og hvordan vil I gøre det? Det er de tre strategiske hovedspørgsmål, der tæller, når marketing skal drive jeres værdikæde så effektivt rundt, som strategisk anvendt markedsføring kan.

strategi - Holger Wilcks

Brandplatform
BLIV EN HJERTESAG

Et stærkt brand skaber højere effektivitet og lavere omkostninger i hele værdikæden. Det er en unik fordel, konkurrenten ikke kan kopiere.

Gennem en struktureret og værdiskabende brandingproces definerer vi sammen det overordnede tilbuddet til kunden, value propositions, reasons to believe, USP/ESP og brandets funktionelle og emotionelle egenskaber. Den komplette brandplatform bliver jeres roadmap til en stærkere markedsposition tættere på kundens hjerte.

Varighed: 2-4 uger
Pris: Afhængig af situation og datakvalitet. Kontakt mig for tilbud.

3V-strategi
FOKUSER JER TIL FORTJENESTE

Hvem vil I være noget for? Hvad vil I være for dem? Og hvordan vil I gøre det? Det rigtige svar på de 3 tilsyneladende simple spørgsmål er hemmeligheden bag enhver succesfuld virksomhed.

Jeg faciliterer en strategiproces, der skaber sammenhæng mellem jeres målgruppe, jeres produktportefølje og organisationens kapacitet. Efter implementeringen står I skarpt positioneret i markedet med et klart roadmap for den fremtidige vækst og forretningsudvikling.

Varighed: 3-8 uger
Pris: Afhængig af situation og datakvalitet. Kontakt mig for tilbud.

Consumer Engagement Strategy
GIV LIDT OG FÅ MERE

Engagerede kunder er mere loyale og køber mere. Med en strategi for forbrugerengagement får I identificeret jeres kunders pains og gains og udviklet et værdiprogram, som bliver integreret i hele kundeoplevelsen. I får hjælp til at udvikle programmet, og I får guidelines til at drifte det komplet med opsætning af KPI-styring og mulighed for efterfølgende sparring.

Varighed: 1-4 uger
Pris: Afhængig af situation og datakvalitet. Kontakt mig for tilbud.

Vil du have en klar plan for en stærk fremtid?
Eller ring 2621 0045
marketing med Wilcks

Marketing

Der er to vækstmotorer i enhver virksomhed: Marketing og innovation. For at slippe potentialet løst, skal du tænke marketing ind i hele værdikæden, planlægge konkrete handlinger, der skaber målbare resultater og have de rette ressourcer og kompetencer til at eksekvere.

Kampagneplan
FÅ VEJEN TIL VÆKST

Med en nøglefærdig kampagneplan komplet med medieinvesteringer, budskaber og indholdsproduktion for regnskabsåret, kan du være sikker på at nå jeres forretningsmål og det optimale udbytte af jeres marketinginvestering. Planen vil være agil, skalerbar og databaseret.

Varighed: 1-4 uger
Pris: Afhængig af situation og datakvalitet. Kontakt mig for tilbud.

Briefing
BLIV SKARP OG NÅ MÅLET

Alt for mange kampagner fejler, fordi bureauet ikke har forstået opgaven. Det er opgavegiverens skyld. Tid investeret i en udførlig, inspirerende og retningsgivende briefing med klart afsæt i jeres brand, jeres strategi og jeres forretningsmål kommer flerfoldigt igen, når kampagnen skal udvikles. Jeg hjælper jer med at blive helt skarpe, så jeres kampagne skaber bedre resultater med lavere omkostninger.

Varighed: 1-2 uger
Pris: Fra 39.500 kr.

Hi-Pe Marketing Team
TÆND EN ILD OG TJEN MERE

Gennem kompetenceafdækning og redskaberne fra forandringsledelse omformer jeg på 3 måneder jeres marketingafdeling til et high-performance team af kompetente og effektive ildsjæle, som sikrer, at virksomheden bliver styrket i hele værdikæden.

Varighed: Situationsafhængig.
Pris: Situationsafhængig. Kontakt mig for tilbud.

Vil du have mere værdi ud af marketingkronerne?
Eller ring 2621 0045
implementering fra wilcks

Implementering

Jeg får ting til at ske. Ikke fordi jeg har en hemmelig projektlederopskrift, ingen andre har, men fordi jeg har erfaringen, overblikket og staminaen, og en insisteren på at skære fedt og varm luft fra for kun at lade de handlinger stå tilbage, der skaber resultater.

Projektledelse
KOM I MÅL UDEN BØVL

Gennem værktøjerne fra Prince2 og agile projektstyringsmetoder som Half Double sikrer jeg, at I kommer sikkert i mål med større eller mindre projekter inden for især produktudvikling, markedsføring, strategiplanlægning og organisationsændringer.

Varighed: Situationsafhængig.
Pris: Situationsafhængig. Kontakt mig for tilbud.

Skal vi nå i mål sammmen?
Eller ring 2621 0045

Interim

Min erfaring med drift og personaleledelse både som topchef og afdelingschef, er din tryghed for, at du kan overlade hele eller dele af organisationen i mine hænder, hvad enten det bare skal være business as usual, eller I skal udvikle jer og vokse.

Har du brug for en vikar?
Eller ring 2621 0045